Pagina's

About


Lang geleden... Zo ongeveer 14 jaar, kwamen er een 2 meisjes op deze grote aarde. Niet tegelijk, maar wel in hetzelfde jaar. We kwamen op een aarde die al vol met meisjes en jongetjes was, maar elkaar kenden we nog niet. Dat ene meisje heet Daniëlle, dat andere meisje Marleen, en guess what?! Die meisjes, dat zijn wij!
Wij zijn Daniëlle en Marleen, nu op dit moment nog 15 en 14 jaar en doen allebei gymnasium. Niet dat we zo nerd zijn of zo, zo makkelijk is het niet, haha.

Ik (Daniëlle) vond muziek altijd al leuk, vroeger speelde ik altijd al heel erg graag op het keyboard van mijn vader en later op mijn eigen keyboard. Maar nu zit ik net een jaar op drumles en ik vind het echt heel leuk, het drummen. 

Ik (Marleen) doe aan turnen en zat ik op pianoles, maar ben hiermee gestopt omdat ik klassiek niet echt heel leuk vind om te spelen, dus ging ik zelf verder. Daarnaast houd ik ook nog van fotografie, echt heel erg eigenlijk. Het liefste zou ik van alle mooie dingen en momenten een foto willen hebben, maar omdat altijd en overal een camera bij me te hebben zie ik dan ook weer niet zo zitten.

We maken samen muziek en zingen soms iets te hard met onze lievelingsliedjes mee, maar we hebben altijd samen plezier en dat is het belangrijkste! Daarnaast is het niet echt alsof we beste vriendinnen zijn, maar meer als zusjes. Een hele lijst met dingen die we leuk vinden om te doen, met lachen, shoppen, muziek maken en gek doen boven aan. 

Maar dan nu de reden waarom we met deze blog zijn begonnen, deels omdat we erg van schrijven houden, maar ook omdat we heel graag op één plek, een soort overzicht willen hebben van wie we zijn en wat we leuk vinden enzo. Dus hier is onze nieuwe blog, een plekje van ons. We hopen dat hij snel groter wordt en ja... Veel lees en kijk plezier hier :)

Lots of Love, 
Marleen en Daniëlle


Geen opmerkingen: